Wanneer heeft u een fiscaal advocaat nodig?

Wanneer u een belastingaanslag heeft ontvangen, waarmee u het niet eens bent, zou u gebruik kunnen maken van een fiscaal advocaat. Het is ook mogelijk dat er een beslissing door de belastingdienst is genomen waarmee u het niet eens bent. In beide gevallen kan een fiscaal advocaat voor u uitkomst bieden. Een fiscaal advocaat houdt zich bezig met zaken zoals: fiscaal strafrecht, invorderingsrecht, civiele procedures met fiscale aspecten en met de advisering op een onderdeel van het belastingrecht. Wanneer u een probleem heeft met de belasting, dan is het belangrijk dat u gebruik maakt van een advocaat, die precies weet wat hij moet en kan doen. Daarvoor zou u met De Haas Advocaten contact op kunnen nemen. Wanneer u contact opneemt, dan zal de juiste advocaat aan u worden toegewezen. Voordat het zover is, maakt u eerst een afspraak met De Haas Advocaten. Wanneer u op het kantoor uitlegt wat het probleem is bij de belasting, zal u de juiste advocaat worden toegewezen.

Als u bezwaar wilt maken

Na het ontvangen van een belastingaanslag is het mogelijk dat u het er niet mee eens bent. Daarvoor wilt u bezwaar maken. Wanneer u dat zelf doet, is de zaak bij voorbaat meestal verloren. U kunt zich beter laten bijstaan door een fiscaal advocaat die u bij De Haas Advocaten krijgt toegewezen. Het is ook belangrijk dat u gebruik maakt van een fiscaal advocaat wanneer u zaken heeft waarin de FIOD of het Openbaar Ministerie de tegenpartij zijn. Een fiscaal advocaat is ook voor u belangrijk bij strafrechtelijke procedures. Omdat u zelf schrikt van een aanslag die volgens u niet in orde is, moet u niet te snel zelf stappen ondernemen. Vaak weet u niet precies wat u moet doen. Laat het even bezinken en neem dan een besluit om gebruik te maken van een fiscaal advocaat.

Vooraf contact opnemen

Het is mogelijk dat u vooraf ziet aankomen dat de belastingdienst u een aanslag zal opleggen waarmee u het niet eens bent. Het is in zo’n geval verstandig om vooraf te handelen. Hierbij kunt u de manier van handelen beter overlaten aan een fiscaal advocaat, dan dat u zelf aan de slag gaat. De advocaat belastingrecht kan, voordat de aanslag wordt opgelegd al afspraken maken met de belastingdienst. Er kan gebruik worden gemaakt van Mediation. Deze methode, door gebruik te maken van Mediation, is verstandig om van een geschil af te komen. Bij dergelijke gevallen is het nuttig dat u gebruik maakt van een fiscaal advocaat van De Haas Advocaten.

Aanbevolen artikelen