Spoedcursus Duits om de taal snel beter te spreken

Spoedcursus Duits

Wanneer u een onderneming runt wilt u natuurlijk op uw allerbeste voor de dag komen, zeker wanneer u veel moet communiceren in een andere taal. Wordt er veel Duitstalig met zakelijke relaties gecommuniceerd maar beheerst u deze taal niet goed of te weinig naar uw zin? Een spoedcursus Duits biedt hierbij uitkomst. Binnen een afzienbare tijd bent u de Duitse taal machtig en komt u professioneel over. Maar ook in andere gevallen is het handig om een spoedcursus Duits te volgen. Wanneer u zich tijdens een vakantie goed verstaanbaar wilt maken en tevens wilt begrijpen waar het in een gesprek over gaat. Want behalve in Duitsland zijn er nog veel meer landen ter wereld waar er overwegend Duits wordt gesproken. Hebt u zich altijd al voorgenomen om een cursus Duits te volgen maar is het er nog niet van gekomen? Bij EBC Taleninstituut leert u het in een rap tempo.

Spoedcursus Duits volgen

Een spoedcursus Duits is bij EBC op diverse manieren te volgen. Wanneer u echt binnen afzienbare tijd Duits wilt leren spreken en begrijpen volgt u in een aantal opéénvolgende dagen tussen 9.00 en 17.00 uur de lessen. Vindt u dit teveel en te intensief dan kunt u tussentijds een pauze inlassen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een semi spoedcursus Duits te volgen. Hierbij wordt u één op één begeleid maar wel tijdens dagdelen of op avonden. Dit kan over een langere periode uitgesmeerd worden. Behalve een snelcursus Duits en semi bestaat er bij EBC nog vele andere manieren om Duits te leren. Bijvoorbeeld privéles in slechts 5 dagen tijd, zowel overdag als ’s avonds.

Spoedcursus Duits voor een groep medewerkers

EBC biedt u ook de gelegenheid om een spoedcursus Duits met meerdere medewerkers tegelijk te volgen. Gemakshalve komt één van de taaldocenten gewoon naar uw eigen locatie. Dat scheelt aanzienlijk in reistijd. Hoe fijn is het dat alle medewerkers dankzij een spoedcursus Duits alle zakelijke relaties die in deze taal communiceren te woord kunnen staan op een professionele manier. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor het volgen van een spoedcursus Duits of andere talen? Neem contact op met EBC Taleninstituut of kijk voor meer informatie op de site.

Aanbevolen artikelen